Hírek

Tervező – kiviteli tervek készítésére


2020 január 20, hétfő

Csatlakozz hozzánk építsük együtt a jövőt! Dinamikusan fejlődő belsőépítész irodánkba azonnali belépéssel az alábbi pozíciókba keresünk munkatársakat: TERVEZŐ – KIVITELI TERVEK KÉSZÍTÉSÉRE Feltételek: 1-2 éves..

Tovább

Műszaki előkészítőt keresünk!


2020 január 20, hétfő

Csatlakozz hozzánk építsük együtt a jövőt! Dinamikusan fejlődő belsőépítész irodánkba azonnali belépéssel az alábbi pozíciókba keresünk munkatársakat: MŰSZAKI ELŐKÉSZÍTŐ Feltételek: ARCHICAD program ismerete A fényképpel..

Tovább

Épül, szépül a Dunaharaszti Szent Imre templom


2019 május 16, csütörtök

Újabb mérföldkőhöz érkezett a templom építése, a mennyezet festése és a mennyezeti gerendák behelyezése is megtörtént, hamarosan kezdődik a burkolás. További képek hamarosan...

Tovább

Új álláslehetőségek az Archimonnál! Belsőépítészeket keresünk


2019 március 29, péntek

..

Tovább

Új álláslehetőségek az Archimonnál! Gépész tervezőket keresünk


2019 március 29, péntek

Kiemelt fizetéssel várjuk Gépész tervezők jelentkezését!..

Tovább

Új álláslehetőségek az Archimonnál! Elektromos tervezőket keresünk


2019 március 29, péntek

Kiemelt fizetéssel várjuk Elektromos tervezők jelentkezését!..

Tovább

Legújabb munkánk XEROX Magyarország Kft.


2018 november 26, hétfő

Xerox Magyarország Kft-nek tervezett iroda környezettudatos elvek szerint lett kialakítva. A belső design és a színválasztás a frissességet, lendületességet és modern gondolkodásmódot tükrözi. Igyekeztünk harmóniát..

Tovább

Átadták a Spinto új gyárát Miskolcon


2018 szeptember 17, hétfő

Nagyszabású megnyitóval adták át múlt héten a Spinto Hungária Kft. miskolci gyárát, amely  a térség egyik meghatározó beruházása volt. A gyárhoz tartozó 800 m2 irodaterület..

Tovább

Jó ütemben halad a dunaharaszti templom


2018 szeptember 17, hétfő

Jó ütemben halad a dunaharaszti Szent Imre templom, ahol már a külső szinezés illetve a téglaburkolat felhelyezésének munkálatai folynak. A hívők nagy örömére a múlt..

Tovább

Részmunkaidős irodavezetőt keresünk!


2018 július 16, hétfő

..

Tovább

Nokia Skypark Budapest legszebb irodái között


2018 április 16, hétfő

Baba-mama szoba, finn szauna, edzőterem, klubszoba, masszázs szoba közösségi kertészkedés….csak néhány kiragadott példa, amely a work-life balance filozófiát erősíti. A NOKIA Skypark, Budapest legszebb irodái..

Tovább

Építész hallgatót keresünk hosszú távú munkára


2018 március 23, péntek

..

Tovább

Projekt menedzsert, építész tervezőt keresünk


2018 március 3, szombat

  Irodaterületek belsőépítészetére szakosodott  budapesti székhelyű belsőépítészeti stúdiónkba az alábbi pozíciókba keresünk munkatársakat: ÉPÍTÉSZ PROJEKTVEZETŐ Feltételek: építész, belsőépítész szakirányú végzettség önálló munkavégzés szakmai tapasztalat tárgyalási..

Tovább

eMAG iroda belsőépítészeti tervezése


2018 február 27, kedd

Az eMAG  Kelet-Közép-Európa egyik legnagyobb internetes áruháza. 2013 óta  van jelen Magyarországon és hazánkban is jelentős szerepet tölt be az online kereskedelmi piacon. Az eMAG..

Tovább

Idén is a Heim Pál Alapítvány Mesekórház programját támogattuk


2017 december 21, csütörtök

A Heim Pál Alapítvány Mesekórház programját továbbra is támogatva, a partnereink ajándékára szánt pénzösszeget ismét egy gyermekkórház fejlesztésére fordítottuk. Idén a Bethesda Gyermekkórház intenzív osztályára..

Tovább

Átrium ház és a védett településközpont közötti kapcsolat


2017 december 13, szerda

A helyszín rövid bemutatása Az egykori Tétény nevű mezőváros Fő utcája (ma Budapest XXII. kerület Nagytétényi út) mentén elterülő központ jelenleg fővárosi védettségű terület, amely..

Tovább

Gyertyános Zoltán építész pályamunkája a dél koreai Geumang Természet Művészeti fesztiválra


2017 december 6, szerda

“Természet – Személyes tér – Hajlék” címmel meghirdetett Geumang Természet Művészeti Biennálé felhívása kollégánkat Gyertyános Zoltán építészt is megihlette. A pályázati mű az Isten tenyerén..

Tovább

A szeptemberi Ingatlan Regatta vitorlázásunk képekben


2017 november 15, szerda

Újból egy felejthetetlen élménnyel gazdagodtunk. Köszönjük az idei Archimon csapatnak a részvételt! Apró Tamás – Archimon Bátyi Gábor – Decor Floor Benya Eszter – Archimon..

Tovább

Építész projektvezetőt keresünk


2017 október 18, szerda

Belsőépítészeti stúdiónk Építész projektvezetőt keres kivitelezések koordinálására Feltételek: – építész, belsőépítész szakirányú végzettség – projektek önálló tervezésében és kivitelezésében szerzett tapasztalat – angol nyelvismeret A..

Tovább

OCTOGON magazinban megjelent cikkünk a NOKIA irodaház kapcsán


2017 augusztus 17, csütörtök

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az OCTOGON magazin külön foglalkozik a NOKIA c4 irodaház belsőépítészeti tervezéséről https://www.octogon.hu/epiteszet/harom-karakter-egy-koncepcio/    ..

Tovább

Nokia C4 irodaház új képek


2017 június 23, péntek

A közel 24.000 m2 alapterületű irodaház belsőépítészeti tervezése során a munkavállalók elvárásaihoz is igazodó, a mai modern iroda követelményeknek megfelelő belső tereket hoztunk létre. Különös..

Tovább

Mi nem félünk a farkastól (sem)


2017 június 15, csütörtök

Az Archimon Építészeti és Belsőépítészeti Stúdiónál érdemes dolgozni! Mi izgalmas csapatépítő játékkal és közös vacsorával indítjuk a nyári szezont. Köszönjük a lebonyolítást a Dine&Crime-nak Tartanál..

Tovább

NOKIA C4 irodaház átadása


2017 május 10, szerda

Hivatalosan is átadásra került a NOKIA új székháza, amelynek belsőépítészeti tervezését irodánk végezte. További fotók hamarosan...

Tovább

A templom torony is a helyén!


2017 április 28, péntek

Helyére került a nagyrészben közösségi összefogásból épülő Szent Imre római katolikus templom tornya. A következő ütem a tetőszigetelés, ácsmunka, cserépfedés és bádogozás, amelyre a közösség..

Tovább

Canada Square recepció belsőépítészeti tervezése


2017 március 16, csütörtök

Belsőépítészeti stúdiónk a Canada Square irodaház recepcióját és közös területeit tervezte újra. Néhány fotó az elkészült új belső térről.          ..

Tovább

Bútortervezőt keresünk!


2017 március 6, hétfő

Belsőépítészeti stúdiónk egyedi bútortervek készítésére munkatársat keres! A fényképpel ellátott jelentkezéseket referenciamunkával együtt az info@archimon.hu e-mailcímen várjuk!..

Tovább

Építész alvállalkozókat keresünk!


2016 november 22, kedd

Társasházak építészeti tervezésére építészt vagy építész irodát keresünk! A jelentkezéseket az info@buildingconcept.hu  e-mail címre várjuk...

Tovább

Elkészült munkáinkból: NAV Ügyfélszolgálati iroda


2016 november 3, csütörtök

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal ügyfélszolgálati irodájának megtervezésekor elsődleges szempont volt, hogy olyan modern, a mai kor követelményeinek megfelelő belső tereket tervezzünk, amely illeszkedik a..

Tovább

Ingatlan Regattán az Archimon csapat


2016 szeptember 27, kedd

Napsütés. Balaton. Kellemes szél. Ideális körülmények fogadtak bennünket az ingatlan szakma versenyén az Ingatlan Regattán, ahol az Archimon csapat is vitorlát bontott. Fantasztikus élményekkel gazdagodtunk...

Tovább

A templom már szerkezetkész


2016 augusztus 24, szerda

Izgatottan követjük figyelemmel  a Dunaharasztiban épülő Szent Imre templomot, amely napról-napra egyre látványosabb. Már elkészült a szerkezet, helyére került a liliomot ábrázoló rózsaablak és még..

Tovább

Elnyertük az egyik legmegbízhatóbb üzleti partner minősítést


2016 május 24, kedd

Büszkék vagyunk arra, hogy az üzleti eredményeink alapján elnyertünk az előkelő “A” minősítést. Az OPTEN Kft. által végzett besorolás szerint az Archimon Kft. az üzleti..

Tovább

Az épülő Szent Imre templom


2016 május 18, szerda

Ritka alkalom manapság, hogy egy egyházi közösség új templomot építsen, és ritka alkalom egy építész irodának is, hogy a tervei alapján épülhet meg a templom...

Tovább

Szent Imre-templom építkezés


2016 április 5, kedd

Az alapok után elindult a Dunaharaszti Szent Imre-templom építkezése, amely napról napra egyre látványosabb. A templom látványtervei itt tekinthetőek meg: http://archimon.hu/szent-imre-templom/..

Tovább

Egy XXI. századi ház és a jó budapesti hagyományok folytatása…


2016 március 25, péntek

Egy városi lakóház tervezésekor a benne élhető élet, és annak a minősége a legfontosabb szempont. Egy építész azonban jól teszi, ha kitekint az ősök birodalmába..

Tovább

Archimon bemutatkozó videó


2016 március 10, csütörtök

Irodák, irodaházak belsőépítészeti tervezése, space plan tervezés, iroda audit tanácsadás. Elkészül videónk eddigi munkáinkból: Archimon bemutatkozó videó..

Tovább

Csapatpihentető tréning a Balatonnál


2015 október 30, péntek

Így az ősz derekán, a sok munka közepette is kellemes emlékekkel gondolunk vissza csapatpihentető tréningükre, amelyet egy szélcsendes szeptember eleji napon a Balatonon ringatózva töltöttünk. Igaz,..

Tovább

Archimon Kft. a társadalmi jó ügyekért!


2015 szeptember 23, szerda

Szabadidőnkben kollégáink elkötelezetten dolgoznak civil szervezeteknek, alapítványoknak önkéntesként vagy pro bono segítséget nyújtva. Cégünk marketingese által létrehozott Civil pr az Esések Iskolájának tervezett óriásplakátot, amely..

Tovább

Interjú a Verba Technologies új budapesti irodájának megnyitója kapcsán


2013 december 5, csütörtök

Mindenképpen Dél-Budán akartunk maradni, elsősorban itt kerestünk irodát. Háromféle variáción gondolkoztunk: szolgáltatott iroda, hagyományos irodaház, illetve az is felmerült, hogy egy villába költözünk. Végül úgy..

Tovább

10 étterem, 10 ország – 2013 válogatás


2013 december 2, hétfő

Lassan, lassan itt az év vége. Közeledik a karácsony és vele együtt a baráti és családi étkezések, finom ételek, ünnepi hangulat. Ha pedig társaság, gasztronómia..

Tovább

Gyermekkórház másképp


2013 november 13, szerda

Stanley Beaman & Sears építésziroda által megálmodott Nemours Gyermekkórház Orlandóban, Floridában található. A projekt orvosok, orvosi asszisztensek és szülők, gyermekek közösségéből álló családi tanácsadó bizottságának..

Tovább

Az építészet új korszaka?!


2013 augusztus 29, csütörtök

A 3D-s nyomtatással minden bizonnyal egy új korszak kezdődött el, hiszen a technika rohamos fejlődése már egyre nagyobb, kreatívabb tárgyak létrehozását teszi lehetővé és határt..

Tovább

Lubickolva munkába járni?!


2013 július 11, csütörtök

A nagy meleg mindannyiunk szervezetét próbára teszi és bizony igencsak megnehezíti az emberi koncentrációt. Nem csoda ha egyre többet elkalandozik gondolatunk munka közben és ábrándozunk..

Tovább

Noé bárkája a modern korban


2013 április 1, hétfő

Klímánk határozott változást mutat az elmúlt 100 évben és ez mára már tényként kezelendő sajnos. Persze ezzel nem azt igyekszem sugallni, hogy a folyamat már..

Tovább

Kína a napenergia fellegvára ?!


2013 március 7, csütörtök

Ma már nem lepődünk meg azon, hogy használati tárgyaink többsége Kínában készül, hiszen szinte mindenen a következőt olvashatjuk „Made in China”. Meg kell hagyni, hogy..

Tovább

Az istenhegyi benzinkút


2013 január 21, hétfő

Tervezés során szempont volt, hogy a töltőállomás minél nagyobb harmóniában éljen környezetével, lehető legkevésbé károsítva azt. Ennek legszembetűnőbb példája a töltőkút felett elhelyezkedő tető, amely..

Tovább

Az ideális megvilágítás és a téli fények az éjszakában


2012 december 18, kedd

A karácsony ünnepe tele van várakozással, izgalommal. Sajátos varázsa elkápráztat mindannyiunkat, hiszen fényekbe borulnak a fák, az épületek, különleges illatokkal telik meg otthonunk, ajándékok lapulnak..

Tovább

Egy harmonikus iroda színei


2012 szeptember 14, péntek

A színek jelentős szerepet töltenek be életünkbe, hiszen végig kísérve azt meghatározzák mindennapjaink lépten-nyomon.Legyen itt akár szó a magánszféránkról vagy a közösségi terekről, mindenhol jelen..

Tovább

Aquapónia és Passzív szolár üvegház – interjú Gönczi Péterrel


2012 július 27, péntek

A következő szavak biztosan minendenkinek ismerősen hangzanak, hiszen úton-útfélen szembetalálkozunk velük: környezettudatos gazdálkodás, passzívház, megújúló energiafelhasználás, ecodesign, szolárház, biokonyha. A médiában is egyre többször felütik..

Tovább

Együtt épül a csapatunk is


2012 július 18, szerda

Jó munkához idő kell, szól a mondás. Egy harmonikusan dolgozó csapat alapja pedig mi más volna, mint az együtt töltött idő és a közös élmények,..

Tovább

Mózes Híd Hollandiából


2012 július 2, hétfő

Egy igazi érdekességet van szerencsém bemutatni: a Mózes Hidat Hollandiából, mely egy újabb nagyszerű példája annak, hogy ez építészeti remekeknek csak az emberi képzelet szabhat..

Tovább

Növényfal Kanadából


2012 június 3, vasárnap

Egyre inkább teret hódít a zöld. No persze ez alatt nem a színek trendjére gondolok, hanem inkább arra, amit képvisel. A zöld a természet, a..

Tovább

Együtt a természettel, a kertvárosban


2012 április 28, szombat

Napjaink egyre rohanóbb és mesterkéltebb világában egyre jobban visszavágyódunk a természet adta szabadságba és nyugalomba. De hiába, mégsem költözhetünk ki Jókai Senki szigetére egyik napról..

Tovább

A Malomban


2012 április 3, kedd

Irodánk immáron a teljesen megújult helyen és környezetben várja kedves ügyfeleit, melynek megközelíthetősége mind autóval, mind tömegközlekedéssel igen kedvező. A Malom Udvarban lehetőségünk nyílik ingyenes..

Tovább

Februártól új helyen!


2012 január 4, szerda

Örömmel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt, hogy februártól a Malom Udvarba (IX. kerület, Soroksári út 48.) új, szebb, nagyobb loft jellegű irodahangulatba költözünk, ahol az ügyfelek..

Tovább