Mit kínálunk egy tervezés során?

Nálunk a minőségi ügyfélkezelés az elsődleges szempont. Gyorsan, precízen és megbízhatóan dolgozunk, számos multinacionális cég választott ezért bennünket partnerévé. Hisszük, hogy a személyes konzultáció során hatékonyabban feltérképezhetjük az ügyféligényeket, amelyhez a megfelelő terveket, szaktanácsadást tudjuk minimális idő alatt elkészíteni, ezért javasoljuk ingyenes konzultációnkat belsőépítészeti kérdésekben.

A tervezés során koncepció terveket, 3D látványtervet, kiviteli terveket készítünk. Szakági tervekkel együtt elkészített terveink minden esetben tartalmazzák az árazatlan költségvetési kiírásokat is. A tervezési munka után a kivitelezésnél is további kapcsolatban állunk Ügyfeleinkkel és igény esetén koordináljuk a megvalósítással kapcsolatos feladatokat is.

Mit tervezünk?

Inspiráló, szerethető és modern tereket tervezünk intézmények, cégek számára. Vállaljuk irodák, üzletek, klinikák, bankfiókok, bemutatótermek, szállodák, közösségi épületek építészeti és belsőépítészeti tervezését. Referenciáinkat itt tekintheti meg.

Hogyan zajlik a belsőépítészeti tervezés?

Bármi, amit megtervezünk, a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg, különösen figyelünk az alábbiakra:

Ergonomikus munkakörnyezet kialakítás

A munkaidejét az irodában ülve töltő dolgozó számára kiemelten fontos a hatékony munkavégzéshez a kényelem, a megfelelő irodaszék és íróasztal megválasztása, az ergonomikus munkakörnyezet kialakítása, (úgymint a világítás, akusztika, hőmérséklet, fény, zajterhelés, légáramlat stb.) ezért belsőépítészeti megoldásainknál ezeknek a zavaró hatásoknak a kiküszöbölésére törekszünk.
Mai modern irodáknál a munkahelyek fogalma a közös munkavégzés miatt egyre inkább átértékelődik és az irodaterületek már egy egységes közösségi térként működnek. Olyan break-out tereket tervezünk, ahol inspiráló környezetben, tágas és otthonos tárgyalótermekben, közösségi terekben, étkezőhelyiségekben kényelmes körülmények között történhet az ötletelés, tárgyalás, munkavégzés.

Funkcionális és reprezentatív terek

Tervezői munkánk során arra törekszünk, hogy az iroda, kereskedelmi egység, közösségi tér töltse be eredeti funkcióját, de mindenképpen reprezentálja annak használóját. Ehhez illeszkedő design elemeket, alkalmazott kreatív megoldásokat, megfelelő bútorokat tervezünk és ajánlunk Megrendelőink részére.

Környezettudatos megoldások

A „Green office” (BREEM, LEED, DGNB-rendszer) minősítések megszerzésének egyre nagyobb jelentősége van hazánkban is, ahol már nemcsak az irodaházak, hanem az irodaterületek tekintetében is a takarékos és környezettudatos elvek érvényesülnek. Egyre nagyobb imázsépítő értéke van, talán ezért is van az, hogy ügyfeleink egyre gyakrabban igénylik, hogy új irodájuk a Green office (zöld iroda) minősítéseknek megfeleljen.
Mi figyelembe véve az irodaterek adottságait, környezettudatos tervezéssel, tanácsadással segítjük az energia- és bérleti valamint üzemeltetési költségek csökkentését. Továbbá igény esetén segítünk megtalálni az ehhez szükséges berendezéseket, bútorokat, lámpatesteket, kiegészítőket.

Megfelelő minőségű irodabútorok

Cégünk több éves fennállása során számos első osztályú irodabútor gyártóval és forgalmazóval került kapcsolatba. Bútor tervezéskor figyelembe vesszük a hosszú élettartalmú, kényelmes és helytakarékos megoldásokat, szükség esetén egyedi bútorterveket készítünk és közreműködünk ezen irodabútorok legyártásában. Megfelelő ár/érték arányú irodabútorokat tudunk ajánlani ügyfeleinknek a különböző igények, funkcionalitás és büdzsé figyelembevételével.

            

      nokia  erste  lufthansa  trilux

cib  kh  zuno  qbe  verba  herend  trenkwalder

omixon  igate  mta  csfk  liferay  eston 

europastudio  mtattk  zenetudomany  celand  ict    diofa

  nav5